Värme och salt

Hade regnar över natten och var väldigt varmt när vi kom till backen, så idag var det salt som gällde. Eller här nere använder dom gödsel istället för slalt, vilket är typ 100% sämre. Dock bet gödslet fint denna gång och det blev skapligt underlag, inte lätt men bra träning. Ryktas att vädret kommer vara liknande i Zagreb, så bäst att förbereda sig på detta. Värmen skapar lite problem, tycker pjäxorna blir lite väl mjuka och svampiga, men o andra sidan blir dom ju också väldigt sköna vilket inte är helt fel;)

Dags för en powernap och sedan kolla damernas race från Zagreb, kul att få en inblick i hur underlag och backe ser ut i år.

Användes grön gödsel vilket även gav bra kontraster i snön.

Dimman låg tät över nedre delan av backen även idag. Dock lätta den ganska snabbt och solen titta sedan fram helt.

För er som missat att FREE RADICALS – The Sunny Side nu ligger online och att jag la upp den i videobloggen härom dagen, länkar jag den igen och eftersom den här bloggen är mycket jag, jag jag, så meddelar jag även att ni hittar min del från 4.17 och sedan kolla några minuter framåt.