Säsongsbästa!

Äntligen lite drag och ett riktigt bra resultat, känns riktigt skönt och kul. Var en tuff dag med utmanande underlag, inte min favorit, men lyckades bemästra det skapligt ändå.

Som sagt skönt för huvudet med ett bra resultat då jag känt mig ganska osäker på slutet angående åkningen. Har känts som jag saknat något som jag inte kunnat sätta fingret på, vilket gjort att jag tänkt en hel del. Jag kom fram till att det måste hänga på pjäxorna som är en ny modell för säsongen, så till Lienz plocka jag fram mina fjolårs pjäxor första gången denna säsong. Kände direkt ett helt annan punch i åkningen, en känsla som jag saknat lite. Efter en held del velande och endast 3 träningsåk på dom bestämde jag mig för att byta, vilket jag tror var ett klokt beslut… Gillar inte prata material för mycket, men skulle kunna utveckla det lite mer imorgon när jag är pigg och om jag är sugen då. Helt slut, dags att sova.

Norskjävlar! Jansrud och Myhre lyckades av någon konstig anledning vinna besiktningen över mig och Jens. DOm hitta nog bara en snabbare väg ut genom målet.

Gött teamlounge häng. Anledningen till en snabb besiktning är endast för att kunna plocka bästa platserna i team loungen.

Kaffen var bra idag, så hann nog med 4st. 2 innan varje åk.

Bjöds även på bira vilket känns trevligt, lättar ju upp stämningen något;)… Var dock utan alkohol och jag avstod den idag, känns inte helt rätt innan race.

Andre inför andra besiktningen.

Där vi bjöds på en riktigt cool solnedgång.

Andre igen.

Jens och vapendragaren Felix. Felix som är i storform, han ser verkligen ut att trivas på Nordica laggen. Bra silly season jobba av Nordica där.

Kostelic på väg ner inför en galen publik. Vore ballt att få uppleva något liknande nån gång. Köra på hemmaplan inför 20,000 galna supportrar.