Adelboden

Flög över från Zagreb-Bern i chartrat plan med hela WC-slalom gänget under förmiddagen. Smidigt resa och kul att resa med alla grabbar. När vi landa i Bern var det som dom aldrig sett ett flygplan tidigare, eller att dom aldrig sett ett plan fullt med slalomåkare. Berns flygplats var dock inte allt för stor.


Stod säkert ett 30-tal längs flygplatsens avspräning.

Och folk trängde på VIP hyllan för att få en skymt av planet.

TV och kameramän, bra drag vid ankomst.


Det dumpar i Adelboden. Hörde att dom hade 200pers som sliter dygnet runt uppe i backen för att försöka få den i bra skick.

Hade en autografsigning med Nordica inne i byn, galet mycket folk. Head hade tältet bredvid med Chuche och Bode, det krydda på det hela lite extra. Fast vi Nordica hade en stark manskap också med Myhrer, Razzo och Hargin.