Error

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om dagen. Är ganska besviken efter missen i andra åket, men känner också att det inte är så mycket att göra. Åkte bra men var inte precis ensam om att ha problem idag. Idag var det tufft, det var ingen lek, särskilt inte när sikten även stundtals var riktigt dålig. Första åket var dock bra och ifall jag kollar analysen på andra åket så var jag med i tiderna på de andra delarna förutom övre delen och missen där jag tappa två sec.

Det jag nästan är mest förbannad över är att vi typ aldrig får ha riktigt bra race förhållanden nu för tiden, antingen så är det för varmt eller för mycket snö, eller dimma… Var verkligen länge sedan vi hade några riktigt bra tävlingar där underlaget är som det ska vara så det är rättvist för alla och inga jävla lottorace. Visst ska man kunna behärska allt om man ska vara i toppen men jag tycker ändå det är riktigt tråkigt.

Hoppas på lite bättring till Wengen nästa vecka i väder och underlag. Tills dess tänkte jag även försöka fundera ut hur jag ska lära mig åka i dimma och dålig sikt vilket är ett av mina största problem. Jag är seriöst riktigt dålig på det. Ifall någon har något bra tips så är dom varmt välkomna;)
Inga bilder idag, så här kommer två bilder från zoom-agence.fr