Tuff träning

Är tillbaka i Engelberg för två dagar, men innan jag körde hit hade vi en träning i racebacken i Adelboden tillsammans med diverse andra nationer. Vi var många som körde i samma bana och det blev riktigt tuffa förhållanden. Tuff men lärorik träning. Jag kämpa mig igenom ganska många åk och till slut var det nästan bara vi svenskar kvar på träningen. Vi hade fått en avhyvling dagen innan på mötet att vi ger oss för lätt när det är dåliga förhållanden på träning, vilket jag inte håller med om och även visa idag;)

Jag har kört detta motiv tidigare, men hur härligt ser inte detta face ut. Måste testa nån gång.

Idag var finvädret tillbaka, skönt med lite sol igen.

Köra sportbil i Schweiz är som att leka på en minfält… Oturen fortsätter för mig och jag lämnar här åter igen en poliskontroll. Det komiska var att jag låg sakta och trodde jag körde lagligt i 60, det visade sig dock att jag missat ett parti där det gick ner till 50 en kort sträcka, där låg polisen och gömde sig i skogen. Kom igen!

Dom kör mycket salt på vägarna så gäller att hålla bilen ren.

Drog iväg till gymet och brände av ett snabbare styrkepass när jag kom fram till E-berg.