Formsvacka!?

Gårdagens race i Wengen blev inte riktigt vad jag hoppats på. Jag var dock inte särskilt arg och besviken efter racet för jag kände att jag gjorde vad jag kunde igår, men jag räckte inte till. Jämfört med Adelboden där jag var fly förbannad efter min miss i andra åket då jag kände att åkningen stämde bra och jag hade tätkänning. Efter gårdagen kände jag mer frustration och mycket tankar cirkulerar runt i huvudet nu. Jag är tydligen för tillfället inte tillräckligt bra. Jag är för tillfället inte där jag vill vara. Jag är för beroende av vad det är för snöförhållanden. Jag måste bredda min kunskap där.

Träningen innan race i Veysonnaz prestera jag riktigt bra åkning och jag trivdes bra på skidorna, men då hade vi vattnat och riktigt hårt underlag. Igår var det istället riktigt greppig snö och jag fick stora problem då materialet blir på tok för aggressivt inställt. Jag är därför lite besviken på mig själv då detta problem är känt när det ser ut så här, ändå har jag inte hittat en lösning på problemet ännu. Det svåra är att jag måste hitta liknande underlag att träna på för att kunna testa och ställa in prylarna. Troligtvis kommer det se annorlunda ut när vi tränar till veckan. Jag hoppas dock att jag lärt mig något mer av detta och snart har en bra ninjaplan på problemet.

Vad ska jag säga om denna kille. Ivo är så ruggigt stabil och bra, jag är riktigt imponerad. För honom verkar det inte spela någon roll hur det ser ut, hur banan är , hur backen är, hur snön är. Han är helt enkelt bäst och behärskar allt.

Var annars en bra svenskdag i stort igår. Andre 2, Byggis 10, Axel 11, Mackan 18 och jag 20. Mest kul för Myhrer som knep säsongen andra pallplats. Han åker riktigt bra och har höjt sin nivå ytterliggare i år, med en serie på 6,4,2,5,dnf,2.