Vidare igen

Just på väg att hoppa in i bilen och köra bort mot Innsbruck, dags att dra igång med förberedelserna inför Kitz och Schladming imorgon . Vi ska träna på ett ganska outforskat ställe för min del, Mutters heter det. Har endast varit där en gång tidigare för 3-4 år sedan och kört två FIS-race. Så kul och intressant med lite nu miljö och backe.


Lugn förmiddag med lite gymhäng, men bara strech och rörlighet.

Hade en lite låsning i ryggen/höften som fick jobba hårt med att få den att släppa. Lyckades med denna övning få det att braka loss rejällt och känner mig nu åter ganska ledig i kroppen…OBS! Viktigast med övningen är helt klart positionen på händerna;)

Pga sämre resultat på slutet är jag åter tillbaka med packbussen. Så om någon vill åka med har jag gott om plats:) Dags att levererar igen så man får tillbaka Q5;an.