Krig!

Lugn morgon och uppladdning för kvällen race, känner mig grymt taggad.

Annars har det varit lite turbulenta dagar kring alpin cirkusen här nere i Österrike. Detta efter att Hirscher slutförde sitt åk i Kitzbuel efter att ha grenslat och att det sedan visat sig att han troligen i sällskap med Neureuther även grensla i Zagreb, där dom var 1-2. Kostelic gick då ut hårt efter Kitzbuel och kalla dom fuskare vilket blossat upp ett krig mellan Österrike- Kroatien. Igår blev dom dock tvungna att gå ut och försona sig i media för att lugna ner stämningen lite inför ikväll. Det ryktades nämligen att det väntades 10000 Kroater som var redo att stå upp för Kostelic mot resten av de 30-40000 Österrikarna. Så nu får vi hoppas på en lugn kväll.

Dock lite kul med mer känslor och fotbollstakter, det ska ju ändå kännas när man kliver ut på bortaplan. Det är ju inget bortalag som ska trivas med att gå ut på Stadions gräsmatta. Samma sak här, jag kanske skulle ge mig in i debatten så jag får ett varmt välkomnande ikväll. Undra bara vems sida man ska ta;)

Var fullt kaos på gårdagens lottning med media, alla ville ha några ord med dessa grabbar. Dom var även på oss och ville ha uttalanden vad vi tyckte. Jag körde dock fegstilen och gav inga kommentarer kring ämnet.

Var och körde poker igår som vi gjort senaste åren. Gamla team-kollegan Johan Brolenius anordnar varje år en välgörenhetspoker med Skidproffs och Pokerproffs. Förra året blev jag bäst bland skidåkarna.

I år gick det dock sämre och jag fick lämna in tidigt. Var istället denna man som tog hem allt, Mick Janyk!