Utbränd!?

Ligger på soffan och är väldigt trött på gränsen till utbränd, blev inte allt för mycket skidor idag, men tar ändå på krafterna att va uppe på berget 4-5 timmar. Satt även och titta igenom senaste tidens aktiviteter och insåg att det kanske inte är så konstigt om jag känner mig trött. Har 5 raka dagar med skidåkning nu i Engelberg och innan det hade jag en vilodag då jag reste 7timmar och var megabakis. Veckan innan det var det fullt med träning och sedan två tunga race med Kitz/Schladming. Ska bli skönt att komma iväg på läger snart igen och få vila upp kroppen:) På läger är det mycket träning men också tid för att vila, hemma finns det aldrig tid för vila…

Här är tre bilder från dagen och sedan en enkel film från igår längst ned.

Fint med molnen nere i dalen idag också.

Baksidan av Titlis

Adam Widen med en fin trea i lilla surzli