Hike mission

Var ett tag sedan det snöa här i Engelberg så åkte upp utan särskilt höga förväntningar idag och det är oftast då man brukar få roliga dagar. Det var som väntat uppåkt, men inte stenhårt, så gick att stå på riktigt bra. Kul åkning!

Hade 60min längdåkning på tränings schemat idag, men valde istället att satsa på en längre hike på slutet av dagen. Drog iväg själv på ett booting mission och gick upp på ett ställe som jag länge velat testa på. Var riktigt tungt att spåra med pjäxor, gick konstant igenom spåren som alla med stighudar hade lagt innan, men blev ju bra träning i alla fall.

Hitta en galet skön landning på klipporna i lilla sylten. Ingen stor klippa, men nog den bästa landningen på länge.

Johan Jonsson krampar tag i trädet (skönt att han valde den grenen som var av) då vi rekar lite klippor. Blev tvungen att kolla in hur Peter Nilsson klippan, eller Jon Larsson klippan som den tydligen heter, från toppen. Inget som jag blev särskilt mer sugen på efter. Dödsplatt!

JJ på väg ner och Sponkan tittar på. Till höger upp i bild är klipporna vi reka på bilden innan.

Jag på väg upp och nära toppen på min hike. Höll på i 75min så blev en ganska lång och bra träning. Även om det var jobbigt så går tiden galet fort.

Fin vye över Titlis från toppen.

Byn långt där nere.

Detta blev min belöning, så helt klart bättre än längdåkning. Riktigt fin terräng och snön var på topp då det ligger skyddat.