Gympass

Ingen skidåkning idag, utan en lugnare dag nere i byn som gäller. Städat lägenheten och börjat förbereda för avfärd imorgon. Kom just hem från ett benpass på gymet. Tyckte det svara ganska skapligt och kändes som jag hade bra tryck i benen.

Hade en trevlig middag på Lodgen igår och gick hem riktigt mätt och belåten.

Blev som vanligt en råbiff till förrätt.

Och sedan satsa jag på ”meet of the week”, som denna vecka är en ungtupp med örter, rödvinssky och potatismos med tryffel. Ganska gott faktiskt!

Enbensböj från dagens träning. Coolt ljus på gymet.

Matilda kör rörlighet och läser bok på padan.

Värmer alltid upp med komplex innan styrkepassen och då endast stången 20kg. Har senaste passen även börjat köra den mer som en styrkeövning men kör fortfarande bara runt 35kg. Blir ändå riktigt jobbigt för flåset och uthålligheten i musklerna. Ska fortsätta köra den och pressa upp vikterna framåt. Som namnet beskriver den, en riktigt komplex övning.