Sista dagen Kranjska

Lite bilder från dagen.

Möttes av lite förseningar i morse, avfärden 7.15 blev uppskjuten till 8.15, dom hade nämligen fått för sig att spruta snö i stora delar av backen över natten. Så blev tvungna att trycka bort en del snö innan vi kunde börja köra. Lite konstigt då vi kör tillsammans med Slovenerna som borde ha hög prio här i hemlandet. Blev ändå en bra träning, lite mjukt, men mina mjukskills börjar bättra på sig lite nu.

I väntan på avfärd, Pjäxmarcro. Servolock, ett måste på spännena.

Men ännu viktigare att ha Intergrated profile på spänenna.

Hemmaåkaren Mitja Valencic har varit med och tränat dessa dagar. Han har åkt på riktigt bra, lätt och fin åkning. Blev riktigt coolt med solen som lyste upp snön som spruta upp.

Axel Bäck Pro model. Jag gillar den riktigt mycket.