Back home

Kom just tillbaka till Engelberg efter en ganska lång resa. Åkte ner till Sofia igår och flög vidare idag. Dimma på startbanan gjorde dock att vi fick sitta och vänta över 2 timmar i planet imorse, segt!

Gårdagens race blev ju ganska trevligt i slutändan och jag tangera säsongsbästat med en 7:e plats. Riktigt kul att äntligen få till ett riktigt snabbt åk igen och få vara snabbast i andra åket. Visa lite mitt vanliga jag där och klättra 18 placering, hyfsat ändå:)

Analysen över åken igår. Tog inte alla spliter i andra åket, men nöjd ändå. Bra för självförtroendet att få se lite ettor på analysen.


André tryckte till med en andra plats och fortsätter visa fin form, bra helg för honom i Bansko. Han är även med och nosar bakom Kostelic och Hirscher i slalomcupen. Vore coolt om han kunde ta dom på mållinjen, han är ju lite underdog och har inget att förlora.

Passa på att dra ut och kika in Sofia igår kväll. Väldigt fin stad inne i city med mycket kolla byggander.