Heli day

Vakande just upp med ett smile på läpparna, har fortfarande kvar en skön känsla av en grym skiddag i kroppen från igår. Vi var som sagt ute och flög heli hela dagen och hade en grym set up. Det var jag och Matilda, tillsammans med Free Radicals filmare Bergman och fotografen Daniel Rönnbäck. Så vi fota, filma och försökte njuta av fin åkning. Jag tror vi fick med oss ganska bra material tillbaka, men viktigast av allt så var det en otrolig skidupplevelse. Satsade mest på sköna åk och lämnade den största laddhatten hemma, har ju ändå två viktiga race kvar på säsongen.

Jag ska inte klaga på livet för tillfället, ena dagen är man i Bulgarien och tävlar världscup och dagen efter är man i Engelberg och flyger heli dit man pekar. Idag ska jag dock tillbaka ner på jorden och ligga på soffan och vila kroppen.

Var första gången Matilda var ute och flög heli, vilket inte märktes, hon gjorde bra ifrån sig… Kul att va ute och flyga tillsammans och ha lite love skiing…

Ett av dom första åken, en skön uppvärmning och fint åk.

Matilda på väg ner.

På toppen av ett av åken, med Titlis toppstation långt bort till höger.

Matilda på väg ner med ett skönt backdrop.

Rekning av eventuella linjer tillsammans med Matilda, Bergman och Daniel.

Ett av dagens längre och bästa åk.

Avsläppt uppe på toppen och snart redo att dra iväg.

Med detta åk väntande nedanför, galet fin åkning och dagens bästa snö.

Ett annat face för dagen, ni får själva hitta vart ni valt att åka ner, jag hitta själv en ganska rolig väg ner. Dagens helt klart värsta dropoff, då det var en väldigt smal kant där uppe med stup åt andra hållet.


Nere och klar för dagen lagom till att solen gick ner.