Tillbaka på tour

Drog tillbaka ut på touren idag och bort till Mutters, Innsbruck där vi ska träna några dagar nu för att hålla slalomformen vid liv. Ä lite taggad för träning igen och putsa vidare på de detaljer jag gjorde bra vid andra åket i Bansko. Senaste två dagarna i Engelberg var väldigt lugna och sköna. Lite träning men mycket vila, så nu känner jag mig ganska utvilad.

Drog in riktigt vårväder och var över 10grader nere i byn sista två dagarna. Förutom ångesten att snön förstördes så var det extremt skönt att få lite värme.

Hade planerat att springa eller åka längd idag under förmiddagen, men var väl inte särskilt pepp på något. Därför blev jag sjukt glad när det drogs ihop en fotbollsmatch i byn idag, riktigt kul och även jobbigt. Skönt att spinga ur benen lite.

Riktigt mörk och oskön p-plats på väg mot Innsbruck. Känns som det är på såna här ställen man kan råka illa på, läs våldtagen…

Var ute och åt en riktigt trevlig middag igår med Matilda och Bolling, chefskocken på Lodgen. Här var förrätten, anklever, vilket var helt magisk god.

Men detta är vad jag laga för två dagar sedan… Jag överprestera och gjorde nog mina godaste kyklingklubbor någonsin