Asiatiskt och sport clinic

Bra träning men ganska grå och tråkig dag uppe i backen idag, så det gjorde inte så mycket att jag glömde kameran hemma. Fördelen med att träna här i Mutters är närheten ner till Innsbruck, skönt att kunna dra ner till en stad och hänga lite på eftermiddagarna och inte drabbas av hotelldöden. Igår kväll mötte vi upp med Henke Windsted, Oscar Scherlin och Mattias Fredriksson som var i Innsbruck och fota lite pow. Grabbarna visade oss en sjukt nice Asiatisk restaurant med buffé. Buffé äter man ju annars med en skräckblandad förtjusning, folk kladdar ju hit och dit i maten, men här plocka du råa saker som dom sedan stekte på vilket känns bättre.

Vi blev tvunga att efter gårdagens lyckade middag även köra en lunch på samma restaurant och till lunch var det verkligen nice price delux. 8,8Euro för all you can eat… För mig som hänger i Schweiz är det helt galet bra pris, särskilt då det ingick sushi i det hela också.

Buffé och fri tillgång till hur mycket kött du vill.

Och sedan på med grönsaker innan dom steker på allt åt dig.

Glassbuffén till efterrätt är ju i sig bara värt priset.

Var sedan på besök på Sports clinic då jag har haft problem med min ena axel senaste månaderna. Kände att det var läge att kolla upp den.

Trevligt besöksrum där dom kände och klämde på axel innan dom körde ultraljud.

Och sedan en vanlig röntgen. Är lite besviken då det ända dom hitta var att bicepssenan i fästet var aningen inflamerad, så det ska räcka med bra behandling och rehab. Ville att dom skulle se nå köttigare så man inte knällt i onödan…

Fick ett par nya Nordica friåkningsskidor idag, nya Helldorado skidorna som kommer till nästa säsong. Riktigt coola i sin matta grå/svarta färg.