Längdtävling!

Var ute och brände längd igår, stora delar av längdspåret var dock avspärrat pga av en löptävling, så alla längdentusiaster samlades på ett mindre rund längdslinga på 7-800m. Allt blev alltså väldigt kompakt och tydligt hur snabbt man körde, så jag la självklart i raceväxeln och började sick sacka och varva de flesta på slingan. En åkare var dock lite starkare än de andra och jag fick slita rejällt för att varva honom. Blev lite av en evighetsstavett där jag tog stadigt på honom för varje varv och jag bestämde mig att jag skulle förbi innan jag gav mig. Runt varv 8-9 på fullfart började jag få kontakt, då kliver han av innan jag får gå om… Kändes ändå som en seger då han vek sig före.

Blev ett bra träningspass även om man inte är riktigt normal som måste jaga bekräftelse bland resten av motionärerna.

Innan passet kände jag mig lite seg, men valde att träna ändå. Efter urladdningen och under ursköljningen började jag dock få frossa och senare under eftermiddagen även känna mig allmänt hängig. Idag när jag vakna hade jag dragit på mig en lättare förkylning…Så kanske borde lyssnat på kroppen och inte kört längdtävling.

Lunch i solen!

Hade tänkte dra upp och shredda lite i det sköna vårvädret, men får nog blir en lugn dag och vila upp kroppen istället.