Innerkrems

Klar med första passet slalom här i Innerkrems. Jag och André var de enda åkarna, så ett skönt och lugnt första pass. Resten av gänget droppar in idag och någon låg däckade med förkylning på hotellet. Gillar verkligen Innerkrems som träningsanläggning. Bra backe och man bor typ 25m från liften.

Kostelic ser även ut att vara tillbaka efter knäoperationen för några veckor sedan, han låg och nötte slalom här under morgonen och vad jag såg körde han på fint. Sägs ju att han gör comeback in Kranjska för att kunna försvara slalomtiteln sista två racen. Blir en intressant avslutning mellan honom och Hirscher… och kanske även Myhrer som slår bakifrån.Det här är Innerkrems, ingen jättby, men som sagt bra läge på hotellen.

Klar för dagen… Känner mig fortfarande inte 110% frisk från förkylningen, så blir att ligga och kolla film hela dagen. Passar fysträningen idag.