Sliten

Känner att kroppen skulle behöva lite vila från slalomen snart. Kroppen men framför allt ryggen börjar känna sig lite sliten nu på slutet av säsongen, många slalompass som börjar ta ut sin rätt. Körde på några åks träning idag och åkningen stämde ganska bra, blev dock tvungen att hålla igen på mängden åk då jag inte vill gå över gränsen med ryggen. Är en hårfin gräns. Irriterande att inte kunna åka så mycket man vill. Lätt fys med rörlighet/strech, behandling av rygg/axel och sedan ska man vara fit for fight för imorgon igen.

En som inte verkar klaga är Mr Ivo Kostelic. Killen är precis tillbaka efter en mindre ingrepp i knät och gör sig nu redo för comeback och han gör det på sitt sätt, ingen mjukstart alltså. Han starta dagen med lite SG för att sedan kliva på pass två med GS. Tror faktisk även han hoppa över till slalomskidorna efter lunch. Imponerande att han orkar att köra på så hårt. Själv knäller man efter några slalomåk… Ärligt så fattar jag inte hur han orkar, jag har själv ganska bra testvärden och är i skaplig form men är långt ifrån. Han kan inte vara så jäkla mycket bättre tränad. Jag tror mer att han är van, han har altid kört så. Jag tror dock inte det behöver vara rätt väg för alla, även om det fungerar riktigt bra för honom.

Fritz Dopfer i en stilstudie förbi slalomstart

Matts Olsson x2


Anton

Team Kostlic, Ivo, pappa Ante, syrran och diverse tränare.