Anger management

Hade en intressant träning idag, lite anger management träning för mig. Gårdagens sköna och perfekta underlag hade blivit totalt misshandlat och förvandlad till en hockeyrink över natten.

Tränarna plan med en ”liten” vattning på toppen för att få det lite mindre aggressivt blev inte helt lyckat. Det blev på tok för svårt och ingen självförtroende boost man leta efter nu nära race. Jag valde direkt att hoppa över huvudbanan av det skälet och använde istället uppvärmningsbanan, där jag kunde ligga pumpa fart och självförtroende. Fick dock slita lite med humöret för att kunna fokusera på mitt. Första timmen åkte jag mest runt och tyckte tränarteamet var inkompetenta och hade lust att strypa någon för ingreppet…Inte helt rättvist då dom gör allt för oss och även dom bästa måste ha råd att misslyckas. Jag lyckades dock lugna ner mig och fick ett fint träningspass och skön känsla och därför också ett bra humör;)

Testa på att fota lite GS förbi slalomstart med lång slutartid, blev lite intressant reultat.


Vi har galet bra mat på hotellet. Dagens middagsbuffé, fri tillgång till råbiff med tillbehör.

Massa olika köttsorter

Som vi sedan fick steka själva på bordet. Riktigt trevligt!

Avslutningsvis en grym ostbricka… Och nu har jag paltkoma delux