Vinst!

Ruggigt tajt race igår, hamnade tyvärr lite på fel sida och sluta upp på en 13:e plats. Var ganska besviken efteråt att jag inte kunde sätta ett lite bättre andraåk och gå för toppplaceringarna, för igår kände jag att jag verkligen hade det i mig och åkningen funkade fint. Blev dock svårt att pricka spåren och sätta farten i den snabba andra banan.

Det var annars en rolig svenskdag i backen men många bra resultat, Myhrer tryckte dit säsongen första seger och Mackan Larsson klättra upp till en 5:e plats med en grymt andraåk. Gårdagens resultat för Mackan och Bäck gör även att dom knep de sista platserna till finalen nästa söndag. Riktigt kul att vi alla 5 kommer köra där.

Tre bilder från http://www.zoom-agence.fr/Lagom nöjd i efter målgång. Kände bara att nu var råttet mågat, som en viss Per Ledin skulle ha sagt.