Anja!

Träning under morgonen och sedan drog vi bort till mål och tittade på damernas SG och Anjas sista världscuprace. Kändes som hon fick ett fint avtack av publiken och tjej teamet som var inne och körde gruppsäl i mål med henne. Vilken sjuk karriär hon har haft, 19 mästerskapsmedaljer och 42 världscupsegrar, en av de bästa inom skidsporten någonsin. Lycka till framåt Anja!

Kolla en krönika på Svt med Jonas Karlsson angående Anja, där han rankade henne som en av våran mest framgångsrika indrottskvinna genom tiderna, han hade bara Anika Sörenstam och Carolina Kluft framför. Annika kan jag kanske hålla med om, men vad gör Kluft före på den listan. Snabbt räknat har hon 13 mästerskapsmedaljer och då med både inomhus och utomhus mästerskap. Enligt mig är Anja långt mer framgångsrik där. Kanske inte spelar så stor roll.

Möttes just av ett riktigt tråkigt besked, Hans Olsson har skadat sig under europacupfinalen och brutit benet. Hoppas allt är bra med Hans efter omständigheterna och han kommer tillbaka snart igen. Känner mig lite illamående av tanke att han dragit av bägge benpiporna, det ska liksom mycket till innan någon knäcker benen på 102kg ”lionman” Hans.