Galet race!

Var och kollade herrarnas andraåk i målområdet. Synd bara att missa damernas då dom åter igen gjorde en riktigt strak laginsats med 4 st topp 11, riktigt bra jobbat.

Herrarnas race var i alla fall sevärt. Cuche körde karriärens sista åk i en riktigt skön outfit och hyllades stort och länge, mäktigt! Sen drog unga Österrikaren Marcel Mathis på ett kanon åk och klättra åter igen upp på pallen, en riktigt talangfull kille. Men största av allt var Hirschers prestation. Han kunde vid en seger eller en andraplats gå om Feuz i totalen och han fixade det tros extremt svåra förhållanden i andraåket. Häftig känsla när han gick över mållinjen och hela publikhavet exploderade. Det finns inte riktigt ord för hur bra Hirshcer är för tillfället. Han verkar nu ha säkrat totalen och tog samtidigt även hem GS cupen idag. Imorgon är han även med och gör upp om slalomcupen tillsammans med Kostelic och Myhrer. Blir en spännande tävling även det.