Back to the pow

Tillbaka i Engelberg och mitt flyt med snön verkar fortsätta. Vakna upp till bluebird och 50cm färsk puder. Kort sammanfattat, en riktigt fin dag! Känns skönt att va hemma igen och ha några veckor med friåkning framför sig.

Skönt att även vara tillbaka i liv efter en skapligt hård avslutningsfest i Schladming, blev en legendarisk kväll som kändes väl i kroppen igår;) Ska försöka summera säsongen lite längre fram i veckan, nu är det dags för grillkväll.


Fick sällskap av Byggis och hans kompis Peter till Engelberg, han fick äntligen tummen ur och tog sig tid för några dagars besök. Jag tror inte han ångrade sitt beslut. Kul att guide runt och visa dom vad berget har att erbjuda i sitt rätta jag.

Jens levererade bra åkning och i sann alpinanda höll han inte igen på gasen.

Bra luft för Jens, synd bara att han landa rakt mitt i bombhåll och smaka på en hård landning.

Mystisk dimma nere i grauben.