Andermatt

Jag, Petter och Erik bestämde oss att hoppa in i bilen imorse och rulla över till Andermatt. Ryktet sa nämligen att det hade kommit den dubbla snömängden där under senaste snöfallet. Kände även att det var dags att äntligen få se hur Andermatt ser ut, har länge velat åka dit men alltid varit för lat.

Kändes som ett bra beslut nu i efterhand, vi fick en fin skiddag och hittade en del orörd snö, med lite bättre guidning hade vi nog kunnat maxat ut lite mer av åkningen. Kul att ha sett Andermatt i alla fall, även om Engelberg känns ett snäpp vassare.

Andermatt ligger 50-60min från Engelberg

Känns lite orutinerat att stå och läsa pistkartan nere i liften Petter… Men då jag och Petter inte varit där tidigare var det skönt att få ett lite hum av vad som vänta.

Ett av första åken där det var rolig terräng.

Toppkabinen!

Petter på väg ner i dagens höjdpunkt och tackar högaktigt Erik för guidningen ner i bussåket. #8kmtransportstäcka

Ett av dagens roligaste face.