Kändistätt!

Var ute på lite samma äventyr som igår, två hiker och två fina åk. Idag hade jag dock sällskap av Simpa aka Ski Lodges Matt Damon. För er som är intresserade att se hur lika dom är så hittar ni honom bakom bardisken på Ski Lodge.

Vi började dagen med att klättra upp kniven.

Och sedan vidare upp en bit till där jag tidigare inte har varit uppe. Kul att se lite ny terräng och åkning.

Engslenliften är för tillfället stängd pga av en slasklavin som gick från sydsluttningen för en tid sedan. Ni ser spåren från lavinen och lifthuset bredvid. Detta gör att hela Wendelucke området blir desto mer svårjobbat men också lämnar mer orört om man väl orkar.

Simpa bränner ner från sockertoppen som vi besökte även idag.


Mina stighudar är som sagt inte optimal size på, borde nog skaffa ett par nya som passar bättre med skidorna.

Avsluta dagen med en skön vinst i speedskiing eller kan man kalla det så när man inte ens når upp i 60kmh. Ändå en skön seger.