Milan-Barca

Rullade tidigt igår morse ner till Milano för att senare på kvällen se CL matchen mellan Milan-Barca. Dagen spenderade vi i Milano. Första gången jag stannar till i Milano vilket var intressant att se. Galet varmt väder, man kan inte tro att det fortfarande är mars månad.

Borträknat alla Djurgårdsmatcher och Sverige-England i Tyskland, har aldrig tidigare sett en riktig stormatch i fotboll, så Milan-Barca kändes som en bra match att börja med. Jag blev inte heller besviken, vilken inramning det var igår. Störst var nästan när dom läste upp spelartruppen med förnamn innan match och publiken kontra med efternamnet. När då ett fullsatt San Siro med 80 000 nådde kulmen och gemensamt ropa ut Ibrahimovic fick jag galet med gåshus, vilken känsla, jag blev kär:)

Vakna just lagom till lunch, när vi var på väg tillbaka mot Engelberg i natt och nådde Gottardtunneln runt 02.00 så visade det sig att tunneln var stängd under natten. Detta gjorde att vi fick sova 3 timmar i bilen innan vi kunde rulla vidare sista timmen när tunneln öppna vid 05.00. Jag är där av lite trött och seg idag.

Här följer lite bilder från dagen.