Jobba!?

Har inte blivit någon skidåkning på några dag nu, först milano och sedan igår kände jag mig superseg hela dagen då vi som sagt fick sova i bilen på väg hem från Milano. Förutom att jag är lite förkyld och försöker bli helt frisk så har jag även lovat mig att inte åka för mycket skidor när det ändå inte är episkt i backen. Jag har nämligen en rygg som kan må bra av att inte köra på för hårt, men imorgon är det nog dags igen… De var utlovat snö idag, men hann nog bara komma 2-3cm innan solen kom tillbaka. Jag börjar få lite stress av det fina vädret, skulle väldigt gärna få lite mer snö innan jag drar på onsdag.

Så istället för skidåkning har jag jobbat hela förmiddagen om man får kalla det så. Jag har satt ihop alla fakturor för säsongen som jag sedan skickat iväg och nu är det bara vänta på att säsongens lön ska falla in på kontot.

Igår tillbringa jag stora delar av dagen på ljugarbänken framför lodgen, riktigt härligt vårväder.

Efter ha suttit framför datorn 4-5timmar, blev jag tvungen att ta en vända till gymet. Körde dock väldigt lugnt med tanke på förkylningen.

Blev mest rörlighet och strech.
Skidgymnasiet här i Engelberg, vars träninglokaler jag får använda, är alltid så snälla och skickar grattiskort efter bra tävlingar. Efter Schladming fick jag detta kort, där dom även kostat på sig att klistra på en svensk enkrona som jag tydligen tappat på gymet. Snällt och roligt!

Nu ska jag snart springa bort till lodgen och köra ett fotojobb i restaurangen där de ikväll har gästspel av Tommy Myllymäki och Jens Dolk. Se menyn här. Imorgon får jag chans att äta den ifall jag lyckas ta några bra bilder idag.