Filmplaner!

En dag skidåkning kvar i Engelberg innan jag rullar upp till Sverige imorgon och vidare upp till Åre senare i veckan. Ska bli kul att komma upp till Åre, Jon drog ihop ett riktigt bra event ifjol och det blir nog inte sämre i år.

Senaste två veckorna i Engelberg har väl inte riktigt blivit vad jag hade hoppats på, det har varit riktigt roligt men hade hoppats på mer av åkningen. Har ju varit underbart väder, lite väl mycket sol men brist på puder senaste veckan. Fick i alla fall 4-5 riktigt fina dagar i början och kanske inte kan begära mer än så, men hade hoppats på mer snö. Hoppas dock kunna få några bonusdagar när jag kommer tillbaka i slutet av April.

Är även många som frågat kring filmplaner och kommande film med Free Radicals. Filmplanerna var stora från mitt håll i år, fick mersmak av förra årets filmdagar. Så i år var planerna stora och många. Har under hela säsongen hoppats och trott på att jag skulle få ihop en Alaskaresa för filmning, så pass att jag i höstas växlade in 15,000$ som legat redo att flygas upp i magiskt Alaskapuder. Fick dock aldrig ihop något bra där.

Fanns även en under en tid en intressant Islandsresa på schemat, men även den rann ut i sanden. Så bestämde att lägga kraften på att försöka få någon mer helidag med Free Radicals här i Engelberg, då vi redan hunnit filma en dag i februari. Dock så kom beskedet för någon vecka sedan att Free Radicals teamet pga uteblivna sponsorintäkter inte kommer kunna dra ihop en film i år, utan väljer att istället att redan nu satsa mot 2013. Så det bästa filmmaterialet följer med, se det som ett tvåårsprojekt. Väldigt tråkigt då jag var riktigt sugen på att få filma mer nu när min säsong var över.

Så i slutändan sprack alla filmplaner och det blev ingenting, men det kan ju inte alltid bli som man hoppats…med en viss bitterhet i rösten;)

Dags att dra ut i backen nu och shreda lite slask. Här följer några bilder från en galet bra middag i lördags.


Favoriterna på 10rättersmenyn var nog rätt 3 och 4, den rökta benmärgen och hummern.

Rökt benmärg, intressant!


Förutom den galet goda maten så bjöd Jen Dolk på ett riktigt intressant dryckespaket.