Galen Påskhelg!

Tillbaka i Stockholm efter en galen helg i Åre…Och precis som förra året är Åre det ända stället under säsongen där jag inte kan hålla bloggen levande. Hade inget internet i lägenheten vi bodde och det fanns inte särskilt mycket tid och ork till att leta wifi.

Åter igen blev JOI och VAC två riktigt lyckade event och det var två roliga tävlingsdagar fre-lör. Jag slutade upp på en helt klart godkänd 3:e plats. För mer info med film och foto, kolla in Jons sida med full update.

Själv ska jag nu försöka komma tillbaka till verkligheten. Dags att köra på något lättare träningspass och väcka kroppen till liv. 4 dagar med åkning och fest i Åre är inget som gör kroppen glad, känns som jag varit ute i krig.

Planen är att i dagarna köra lite rehab och träningsplanering för sommaren ute på Bosön och sedan på torsdag åka upp till Trysil för en vecka med träning och test.