GS session

Ännu en dag med testning av GS laggen. Idag fick jag slita hårt och jag är riktigt trött i ljumskarna efter ha släppat ytterskidan på tok för mycket. De svängar där underlaget är fint är det som jag sa igår bra svar, men idag hade vi en liten lös yta på toppen med ”sockersnö” vilket gjorde att det inte stämde särskilt bra. Är det värsta som finns när man inte får svar på yttern, då blir ju hela rörelsen fel. Imorgon blir det slalom igen. Nordica vill att jag testar pjäxor där, så kan skönt skylla på det och åka kortsväng igen.

En ganska givande bild för hur det kändes idag. Lyckades fånga Myhrer i en tung sväng där man verkligen ser hur toppen på yttern inte vill in i den mjuka snön.Älskar att bo i lägenhet på läger. Finns ju inget bättre än att smälla på bryggaren efter skidpasset…