Skidmotivation!

Dagens träning är inställd på grund av ganska så kraftigt snöfall under natten, eller mer att snön som har kommit är väldigt blöt och tung. Så nu blir det vila på förmiddagen sedan har jag ett Kettelbell pass med Janette och en tränare på schemat under eftermiddagen. Får en känsla att det kan bli riktigt jobbigt, men ska bli kul att testa på… Gårdagens träning var för övrigt bra. Kul att köra lite slalom igen då det var första gången sedan finalen, det bästa var att det kändes ungefär som då så skönt att man inte tappat det helt.

Jag åker en hel del skidor under vintern och brukar någon gång vid den här tiden alltid känna att jag fyllt min skidkvot för säsongen och motivationen sjunker drastiskt. Även om jag inte är supertaggad nu så tycker jag fortfarande det varit kul att komma på raceprylarna igen. Känns kul att stänga ner säsongen med ett bra sista läger och sedan tävling i lindvallen på fredag. Den riktiga avslutningen blir i och för sig uppe i Riksgränsen under NM i maj, men det är mer ”one for fun”.

Möttes av snöiga bilar imorse.

Hade lite pjäxtest igår. Testa av lite olika varianter på plaster och sedan nya Nordica spännremmar som alternativ till boosters.

Tack för bärhjälpen Assunto!

Fritz förbi slalomstart. Vi kör tillsammans med tyskarna här uppe. Kul att köra samarbete med dom då de kört riktigt bra under vintern och även är Nordicaåkare så vi kan hjälpa varandra med tester. Hoppas på mer av det.


Felix ser ut att trivas att vara tillbaka här uppe i Swe/Nor igen. Vi hade en rolig påsk tillsammans med honom uppe i Åre så han har fått en bra bild av Sverige.

Rossgänget med Bäcken och Johan PH diskuterar testningen av nya skidmodeller med Rossservice.