Engelberg

Tillbaka i Engelberg, kom fram sent igår kväll efter en lång resa från Sälen via Sthlm. Har varit en riktigt rolig helg uppe i Sälen och det har gått i 150% från tidig morgon till sent in på kvällen, därav tyvärr ingen tid att uppdatera sidan. Känner mig nu ganska trött och sliten vilket nog inte är helt konstigt. Måste ta några koppar kaffe så är jag nog på banan igen!

Planen är att köra någon timme framför datorn och sedan kanske dra upp på berget för att få lite frisk luft. Sägs att det ska vara ganska fina förhållanden där uppe. Ifall solen håller sig kvar framme och ryggen känns bättre av några voltaren så blir det nog i alla fall en lunch där uppe.

Dagens frukost! Kylen hade tyvärr inte så mycket att erbjuda.

Detta är även och delar av dagens frukost. Är ganska sliten i ryggen då det inte senaste dagarna funnits någon tid till att ta hand om ryggen.

Skönt! Reste ganska lätt igår i alla fall… Offra skidorna i Sthlm till förmån av nya cykeln.