Tack Larry!

Det sker för tillfället förändringar på tränarsidan inom slalomlaget. Magnus ”Larry” Larsson som senaste två åren varit teknikansvarig för oss slalomgrabbar har tyvärr valt att sluta för att söka nya utmaningar på annat håll. Något som jag tycker är riktigt tråkigt då vi haft en väldigt bra fungerande tränarstab senaste åren och Larry varit en tränare jag verkligen litat på med sitt kunnande och ständigt nytänkande ideér. Vi har även haft en bra och nyttig relation då vi både är person som säger vad vi tycker och verkligen hatar att förlora, vilket bidragit till en del sköna diskussioner och härliga tävlingsmoment. Jag är väl dock den som så oftast fått lämna med segerns sötma och ett leende på läpparna. Vad sluta det upp med i år i inbördes möten, 9-1???

Larry har en stor del i senaste två årens framgångar som kröntes med Andrés slalomseger i år. Vi står dock inte och faller på en tränare och det känns riktigt skönt att kunna behålla resten av tränargänget som också betyder mycket för laget och dess framgång. Nu går vi vidare och vi har ett spännande namn på väg in som jag dock inte kan presentera riktigt än, tror det kommer ut på skidor.com under dagen. Mer om det framåt!

Tack och hej Larry! Vi ses i Rocklundahallen till hösten och då som fiender;)