Säsongens sista pow!!!

Sista dagen åkning för säsongen i Engelberg för mig!? Man vill ju avsluta på topp, och idag fick man stänga ner med säsongens sista puderdag. Hade kommit runt 20-30cm under gårdagen, som under natten blivit lite vindpåverkad men var ruggit snabb och skönt, riktigt rolig åkning. Känns lite sjukt att det är 25 april och man kan få sån här åkning, helt galet! Det mest galna är väl hur mycket snö det är kvar, 605cm på toppen, har knappt börjat smällt av någonstans än så länge. Kan bli en lång säsong om man vill, men nu ser det ut som fönen kommer in och ska leka med berget resten av veckan. Så jag lägger nog undan skidorna någon vecka och laddar för gränsen…eller vi får se

Blåsigt och fint på väg upp imorse.


Matilda på väg ner i Steinberg.

Matilda i blåsten.

Var väldigt släppigt på alla convexa sluttningar idag pga vinden, så gällde att tänka var man åkte. Här tänkte jag tydligen inte så bra vilket resultera i att jag fick skynda mig ur.


Laub! Underbart fint.

Gänget klar med Laub. 25 April och kunna åka Laub hela vägen ner, nice!