Fotbollsaction!

Sköna kontraster! Puder senaste dagarna byttes ut mot barfotafotboll i bar über och 20 grader varmt. Resultatet, en ganska så rödlätt nyans på axlarna… Förmiddagen ägna jag åt gymet, cykling och coreträning. Lägger ganska mycket tid just nu på de mindre/inre muskelaturen kring bålen, så mycket lätta och tråkiga övningar som jag snabbt stegvis stegrar. Är lite ”okänslig” i musklerna efter säsong då man är sliten i ryggen, gäller att börja koppla rätt och använda rätt muskler och få en bättre hållning.

Körde på 60min lättare cykling och titta lite film.

Efter cyklingen, 60min med diverse lättare coreövningar. Riktigt tråkigt! Roligare att få kötta på hårdare.

Jobbar med hållningen, att orka hålla upp mig ordentligt sittande.

Efter lunch blev det fotboll med grabbarna på Paradisli. Roligt och skönt väder!

Här följer lite bilder jag snodde från Oskar Enanders Facebook, Gilla!. Dagens laguppställning, – spelande fotograf Oskar!

Fotbollsaction, ganska så intensiv match!

Kom igen domarn!