Tropiskt

Har haft två ganska sköna träningsdagar, gårdagen var den andre lik. Körde på 45min rehab övningar hemma innan frukost. Drog efter det bort till gymmet och cykla 75min innan jag körde på med kompletterande coreövningar och överkropp. Gympasset klockades på 2h20min. Direkt efter lunch följde även igår någon timme fotboll. Dock väldigt lugn och mer fokus på samba takter. Allt som allt blev det i alla fall en ganska intensiv dag!

Nu skulle jag behöva fixa lite saker som jag inte orkar ta tag i, rensa inkorgen, packa upp alla skidgrejer, packa upp cykeln och sist men inte minst starta upp Porschen som laddat ur batteriet.

Starta morgonen idag med en promenad med Matilda. Vi gick ut 8.30 och det var redan 21grader, samtidigt som det blåste storm. Galet varma fönvindar!

Har plockat fram mina TRX remmar och börjat leka med igen. Är riktigt bra för varierande coreövningar.

En av några övningar, en klassik plankan som ganska snabbt blir lite tyngre. Jobbar även med att sakta pendal framåt och bakåt så långt man kommer utan att tappa position.

Barfotafotboll i gräset, härligt! Även bra att köra barfota då det håller nere tempot lite.

På väg hem igår kväll och inga problem att bära skjorts, kändes som en tropisk afton… Yes jag stekte med brillorna på!