Retur/gym/fotboll

Snabba ryck fram och tillbaka, drog tillbaka upp mot Engelberg idag. Gjorde åter igen en ganska tidigt körning. Höll dock på att få vända efter bara 7-8 mil då typ alla lampor på instrumenten börja blinka, typ ABS, antisladd, mm var ur funktion. Kände dock att det bara var ännu mer race utan ABS och antisladd så brände vidare… Skämt och sido goggla jag problemet och fick upp att det tydligen är vanligt så man bytt batteri som jag gjorde härom dagen, tipset var att bara starta om bilen. Jag testa tipset och allt var tillbaka normalt igen vilket kändes bra!

Drog upp tidigt för att även hinna med ett bra gympass, vilket jag fick ut. Drogs även ihop en fotbollsmatch under eftermiddagen, så först 2 timmar gym, direkt till 90min hyfsad allvarlig fotbollsmatch… Där av att jag var lite tung i lungorna på slutet av matchen och inte orkade stå upp som jag borde;) Slutade med en 6-5 torsk i förlängningen, inte ok!

Avsluta med en hel del core, börjar komma igång hyfast och känner mig betydligt starkare på bara någon vecka.

Strech och balansövningar på fysiorullen.

Ett trött och gött gäng efter fotbollen. Är kul inomhus, blir ganska bra tempo!