Fakirflight till Sthlm

Drog upp till Sthlm med fakirflighten imorse. Undra vad jag tänkte med när jag bokade den 06.50, blev ju tvungen att stiga och och dra från Engelberg vid 04 tiden. Även om det är skönt att komma upp i tid är det lite självmordstankar med att gå upp så tidigt.

Kom fram och dumpade bara prylarna på hotellet innan jag dog vidare ut till Bosön för återbesök och check hur jag har skött rehab övningarna. Hade ju gjort hemläxan ordentligt och jag tror det även syntes. Ska köra på två dagar till där ute innan resan fortsätter upp till Gränsen och NM. Funderar att bara dra igång en rulle och somna in tidigt, känner att jag har några timmar att sova ikapp.

Där ser man, inga problem att få in ett par 193 långa puderlagg Girish i Porschen.Var någon sorts militärövning på Söder. Blev faktiskt lite förvånad då jag blev översprungen av ett gäng militärer.