POC Fornix

Lite bilder från dagen. Har åter igen kört en förmiddagen ute på Bosön. Sen lunchdejt med en polare inne i stan och vidare till besök av POC:s nya headquarter under eftermiddagen. Hann även med en klippning som jag var mindre nöjd med, hann verkade inte vilja förstå vad jag sa med att ta ta max en halv centimeter och mest bara snygga till. Det enda positiva var att han höll tyst under hela klippningen. Jag fick njuta av en kaffe, läsa tidning och slippa allt kallprat.

POC har flyttat från Saltjöbaden och har nu ett nytt kontor inne i stan på söder, riktigt snygga lokaler. Fick med mig lite sköna prylar hem, bla nya Fornix hjälmen som jag ska testa uppe i Gränsen.

Pendling ut till Bosön med skräckblandad förtjusning. Efter månader i diverse alpbyar är jag inte riktigt inne i storstadstempot och van med allt folk. Har även problem med tempereringen från snabba promenader direkt in i en fullsatt buss, visst svettas vältränade personer mer?!;) Gillar dock morgonkaffet i kombo till Metro.