Kvaldag!

Har haft en superfin kvaldag med mestadels sol och fina snöförhållanden. Dock är jag ganska trött, blir lång väntan och i stort en väldigt lång dag då det var runt 190 åkare på start idag. Allt flöt dock på ganska smidigt utan längre uppehåll. Det fanns i stort sett två huvudlinjer i kvalåket, en linje skiersleft som jag valt och åka några gånger och kan ganska bra. Var även väldigt nära att sluta upp med den linjen i år också, bestämde mig dock i sista stund att testa något nytt för mig, ett lite längre flyg mitt i åket som jag aldrig tidigare kört. Lite mer risk och osäkerhet, men kände att jag blev tvungen att testa. Det visade sig vara rätt beslut i efterhand, jag satte mitt åk som planerat och kunde nu under kvällen se att det räckte till att vinna kvalet. Kul att öppna upp med en bra dag!

Imorgon väntar förhoppningsvis två finalåk om vädret gör det möjligt. Hoppas kunna slipa vidare på samma stil i åkningen och hålla mig kvar där uppe.

Fin morgon med kvalåket Sadeln på ryggen där borta i solen.

Domargänget som får slita på bra för att ta ner alla 190 åkare.

Matilda, Wille, Henke, Christine och Johan står och snackar skit och kollar sluttampen på kvalet.

Stina och Matilda spanar in ett av morgondagens finalåk.

Wille och jag rekar eventuell linje med avstamp där Wille står, landingen ser ok ut där nere;)

Delar av dagens herr resultat.