Finaldag 1

Åter igen en fin dag här uppe, eller snarare mer en magisk dag. Grymt väder gjorde att vi kunde klämma in två finalåk under dagen, Insteget och Ravinen som de två åken heter. Detta gjorde att det blev en riktigt lång och jobbig dag uppe på berget, 09-18.00, så skapligt tömd på energi och solstekt i nyllet.

Jag är nöjd med min åkning under dagen, tycker jag satte åken exakt som jag tänkte det. Sen är bara frågan ifall det räcker till att va kvar i toppen. Var många som laddade på bra idag. Vågar inte säga mer en så, då det inte kommer ut några resultat idag pga att inte förstöra spänningen till banketten om det inte skulle vara möjligt att köra sista åket imorgon. Jag tror dock det kommer vara möjligt att köra på ett till åk imorn och jag är laddad att ta revansch på Nordalsbranten från ifjol. Så dags att sova och ladda om…

På väg upp i insteget!

FInalåk 1, Insteget.

Wille Lindberg imponerade med bra åkning idag.


Oskar Holmblad hänger en stor och skön raggare på ”ögat”, bra landning men tyvärr krasch senare.

Rekning av morgondagens finalåk med Wille, Mackan och Johan