Tillbaka i träning!

Efter en lugnare vecka med träning i gränsen drog jag idag igång med träningen igen. Ok, var väl ingen vilo vecka i gränsen då jag åkte skidor nästan varje dag och gick ju säkert upp för Nordals 10-15ggr, men körde inte träning enligt plan. Ska försöka köra på en riktigt bra träningsvecka nu, så jag kan unna mig några roliga dagar nere i Monaco till nästa helg, är ju F1 där nere då och efter det väntar några dagars cykelcamp med Lionman och då gäller det att va i form om man inte ska bli avhängd i spurterna. Hans har fan bra effekt i buggarna när han tycker på.

Cykeltur till gymet imorse.

Körde ett allmänstyrkepass med diverse övningar, mest fokus på benen. Här en skön övning med utfallssteg åt sidan, jobbig för ben och bål och även bra för rörligheten… Blev tvungen att testa 15kg när jag fota, resten av seten körde jag 10kg.

En ganska ”töntig” övning men bra för mina svaga höftmuskler, små korta steg i sidled och hela tiden hålla ut knäna.

Var ute på en löppass/stavgångspass under eftermiddagen. Använde stavarna när det blev brantare uppåt!

Skön miljö att springa i och var extra motiverad att träna då jag hade massa nya träningskläder. För er med dålig träningsmotivation, bästa tipset är nog att kitta nya prylar!