Cykelfight

Fick en riktigt fin cykelrunda imorse och jobbig blev den också. Körde en fight uppför mot en annan kille och jag är helt säker på att han även tävlade mot mig… Började med att jag stanna 10sec för en bild och på den tiden kom det ikapp en kille och rulla förbi mig, jag hoppade då genast på och drog efter uppåt. Jag kände direkt att jag fick jobba för varje meter och fick slita på bra för att ta mig upp i ryggen på honom, höll dock 10-15m så han inte skulle bli irriterad att jag snålkörde. Man såg på honom att han ändå var ute och kriga och att han blev stressad av att jag hängde på. Jag var å andra sidan stressad av att han skulle dra ifrån mig, låg ganska nära gränsen vad jag orka under en längre tid. Till sist kände jag ändå att jag nog var stråt stakare och blev tvungen att testa honom då det var 5 min kvar av stigningen. Jag växla upp och drog förbi samtidigt som jag gav en lätt vinkning till honom- Där efter var det 5min av blåkörning, lite väl över gränsen. Tror han blev lite knäckt av rycket och släppte ganska snabbt, vågade aldrig riktigt kolla bak för att visa några tecken till att jag var stressad.

Bra träning och kul fight. Var än så länge det starkaste motstånd jag mött på uppför.

Taggad att cykla!

Fin bild och det var i denna sekvens jag blev ikapp körd.

En riktigt uthållig benget, utan hjälm körde han också.

En välbehövlig vätskepaus. Har ju inget vattenställ på cykeln än så länge, måste ju spara vikt.


Förutom någon timme på stranden har jag annars följt F1 träningen från balkongen. För visst kan man säga att jag ser banan och F1 tunneln… långt där bort. Galet ljud över hela Monaco i alla fall när dom drar igång. Blir riktigt taggad av det. Hör ljudet nedanför.