Småsjuk

Mamma ringde precis och undra ifall jag levde, så kände att det var läge att släng upp ett blogginlägg. Har varit riktigt seg senaste dagarna, småsjuk och bara rört mig lugnt nere i Monaco och legat på stranden. Känns lite bättre men inte tillräckligt för att kunna dra igång med träning. Vilket fall är det trevligt här nere, nästam hela svenskmaffian är nere och Hans Olsson och Maria PH är även nere på besök.

Idag var vi inne för en shoppingdag i Nice.

Tjejerna gör ett tappert försök att hitta rätt väg!Va fan ska jag äta!?


Dagens ända shopping blev lampor i en rolig lampbutik: Hans gick igång på alla cylindrar då han med sin pågående lägenhets byggnation är helt såld på allt som rör lägenheten.


Fixa äntligen ett sätt at att hänga upp cykeln, skönt att få bort den från golvyta i min studio.