Testkörning!

Hade en ganska intressant dag igår. Först och främst bestämde jag och Matilda att skjuta några dagar på vår avresa från Monaco då vi kände att det var skönt att mjölka ur några fler soltimmar här innan vi dra upp mot Sverige. Sen hade jag även lite planer på att göra ett inbyte av Porschen under veckan. Var och titta på en smällfet Maserati igår som jag blev kär i och ville ha. Ända problemet var att ägaren var på semester och det var inte möjligt att genomföra affären förren han var tillbaka om 10-15 dagar, vilket strular till i planeringen ganska bra. Så får se hur det blir i slutändan!

Gårdagens testkörning! En vit GT S som sökt länge efter, dök i lördags upp hos en bilhandlare här, hoppas kunna lösa det på något smidigt sätt.

Drog in ett sjukt oväder under dagen igår!

Kände mig fortfarande inte helt 100 frisk igår, men bestämde att köra på ett benpass ändå. Tycker det gav positiv effekt och att jag idag är upp på tå igen, dock med ganska bra träningsvärk. Då jag knappt rört mig på en vecka, utan bara legat på stranden eller åkt moppe dit jag ska, kändes benen oroväckande svaga igår. Drabbades av krampkänningar redan vid övning 3, men nu är dom nog tillbaka igen.

En lätt men retligt jobbig övning för höften.


Bästa snacket efter träning och för att dämpa bästa hungern vid affären. Galet god skinka!