Vilken dag!!!

Jäklar vilken dag jag har haft!!! Skön cykelrunda, bytt bil, hängt på beachen, varit på Caroline Wozniacki träning och fått en privatlektion av Thomas Johansson i tennisgrunder. Nästan för mycket att berätta om, men det sista var riktigt kul. Först följa en tennisträning med en världsstjärna från nära håll, se hur dom jobbar och fungerar på träning. Imponerad av tempot, upprepning av slag och möjligheten att träna alla moment i spelet. Att sedan få en kortare tennislektion av Thomas var än mer inspirerande. Jag är total nybörjare i tennis och vågade knappt gå upp på banan, så va riktigt kul att få lite grunder och tips. Fick helt klart mersmak…

Cykling i morse. En kortare runda uppåt. Jobbade mycket stående med bra tryck i intervaller. Kör oftast mest sittande vid stigningar, men kände att jag nådde en ny nivå då jag hitta ett bra tempo stående.

Skräms ibland av pulsen på mig. Trots att den kanske inte är 100% rätt alltid klockan… När jag gått ner och slog på pulsklockan inför passet, 48, blev tvungen att ta några djupa andetag och få upp den lite innan jag rulla igång på 56. Måste köra ett vilotest snart igen eller bara köpa ny klocka.

Fina vägar!

Sista turen med Porschen! Synd bara att sista bilden blev så här oskarp, bra jobbat Matilda;)

Var sedan förbi bilhandlarn och lämna in Porschen, skrev på papper och gjort klart för byte av bil. Här måttligt glad framför nya bilen… Måste dock vänta till runt 20-25 Juni innan jag kan hämta ut den. Nåt jävligt kul att längta efter!

Promenad bort mot stranden!

Lunch och stek i solen!

Wozniacki in action från sidlinjen. Enligt mig såg hon ut att vara i bra form, bra tryck i slagen:)