Bosön camp!

Har kört på hårt med träning ute på Bosön under första två dagarna i veckan. Bosön är inte alltid jätte roligt ställe, men när man väl är där blir det väldigt bra fokus på träningen. Sedan är det alltid bra med lite träningsällskap då det oftast är någon man känner där ute. Blir också lite som ett heltidsjobb, man drar tid på morgonen och tränar heldag och stämplar sedan ut när man är klar på eftermiddagen.

Är nöjd med gårdagens träning, som innehöll det mesta. Starta upp 08:00 med en timmes träning uppe i reahabsalen tillsammans med Britta. Körde därefter vidare med ett överkroppspass innan jag vid 11 rulla in mot stan några timmar för lunch och shopping. 15.30 var jag sedan tillbaka på Bosön och drog igång ett intervallpass med 8x400m. 17.30 avslutade jag sedan en bra träningsdag med en timmes behandling hos sjukgymnast. Skön träningsdag!

Har haft lite problem med uppkoppling där vi är inneboende för tillfället, så såg till att skaffa mobilt bredband så jag inte blir strandsatt utan nät igen.

Körde på lite träning med Hans, Maria och Matilda i måndags. Bra träningsällskap!


Hans och jag leker med lite boll!

Höftlyft, lätt men ändå jobbig för häck och baksida.

Hans och Maria köttar på. För er som undra så drog Maria av 11 chin ganska lätt, imponerande!

Alltid kul med lite brutalbänk när man kommer ut till Bosön.

Hans visa mig lite roliga ”gymnastövningar”, här att gå i brygga. Inte helt lätt, eller snarare helt omöjligt för mig. 102kg Hans visa upp imponerande kroppskontroll. Som någon sa, du är född i fel kropp!