Bra träningsvecka!

Skönt att checka av en riktigt bra träningsvecka, tror jag bokat av runt 10-12 pass. Känns att jag legat i under veckan, kroppen är ganska trött nu. Tror det är läge att köra dubbelvila över helgen och ladda batterierna för nästa vecka.

Hjältarna på Bosön, mer positiva människor får man leta efter. Jag har spenderat mycket tid med Britta under veckan, med fokus kring bålstabilitet och få mig att använda rätt muskler och avlasta för ryggen. Rehab kan låta lätt men jag lovar att det är jobbigt. Jag har gjort stora framsteg och kör nu på ganska tunga övningar.

Matilda som är ledig för tillfället hänger på den mesta träningen och är på väg mot fin form. Kul med träningsällskap!

Jessica och Tessan körde på styrka tillsammans där ute idag. Såg riktigt starka ut.

Torsk och bolognese! Gäller att ladda upp under lunchen.

Idag vägde jag in på 86 efter lunchen, vad är det som händer. Var dock väldigt mätt. Har senaste åren legat runt 79-82. Inte konstigt att chinsen går lite tyngre.

Avsluta dagen igår med ett bad, uppfriskande och bra!