Trippelpass!

När man tränar är det oftast ganska lätt att hitta något att blogga om, när man dricker kaffe och chillar är det lite svårare. Men ibland är jag rädd att det ska tolkas fel med alla träningsinlägg här på bloggen, att jag bara försöker visa hur mycket jag tränar och hur duktig jag är… Så vill jag verkligen inte att det ska tolkas. Jag vill mer att det ska inspirera och förhoppningsvis ge extra energi för er att träna mer och hårdare.

Vilket fall, idag har jag fan tränat riktigt jäkla bra;)

Förmiddagen var det Core/överkropp på Bosön, tryckte för övrig 40 i brutalbänk för andra dagen i rad, PB! Lunch och sedan in till stan för en timmes chill innan jag åter igen var på en Yoga session. Sedan hem och en snabb middag innan jag mötte upp med Petter en polare för en cykelrunda i det fina kvällsvädret. Måste jag nämna att jag börjar känna mig lagom mör i kroppen nu.

Benlyft på plint, bra för rygg och rumpa!

”Kast! med viktskiva, ok rotations övning!

Jag och Matilda glömde nyckel, så fick fixa en lättare middag ute och invänta dom andra. Kyckling, keso och nåt rått ägg.


Petter på färjan över mot Ekerö, fin kväll!

Petter har bra tryck i buggarna, roligt träningssällskap.